Verzekering voor uw Boot of Waterscooter ?

nemassdeboer vertrouwd met watersport.

nemassdeboer en watersport gaan al jaren opmerkelijk goed samen. Fervente watersporters én zelfs een zeer ervaren wedstrijdzeiler, KlaasJan Kroon, maken deel uit van ons team. nemassdeboer is sponsor van jaarlijkse zeilcompetities en is gevestigd in Volendam met haar 600 jaar oude haven en dijk.

Helder advies, persoonlijk advies!

Een bootverzekering behoort tot de basis uitrusting van elk schip. Een persoonlijke benadering maakt daarbij het verschil in kwaliteit. Dat betekent dus iemand die de schade daadwerkelijk komt bekijken en 24-7 bereikbaar is. Iemand met ruim aantoonbare ervaring die niet rust voordat schadeherstel daadwerkelijk in gang is gezet.

24-7 bereikbaar en snelle actie.

Schade weet zijn momenten goed uit te kiezen en ontstaat logischerwijs vaak buiten werktijd, in het weekend of tijdens vakantieperiodes. Daarom is het prettig dat wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week stand-by staan voor watersportschade. Dat scheelt tijd en dat scheelt frustratie. U wilt zo snel mogelijk weer varen.

De voordelen

+ Een absoluut persoonlijke benadering en afhandeling.
+ Periodiek contact en tweejaarlijkse polis-check.
+ Een fervent watersporter als verzekeringsspecialist.
+ Verzekerd van snelle afhandeling door schadeherstelnetwerk.
+ 24 uur per dag hulp van vaartuigenhulpdienst.
+ De beste oplossingen tegen de scherpste premies.

Ervaringsdeskundige KlaasJan Kroon

Één van onze meest specialiseerde adviseurs is schipper en internationaal wedstrijdzeiler KlaasJan Kroon. Een bundeling van kennis en ervaring op het brandpunt waar watersport en verzekeringen elkaar raken.

KlaasJan is sinds zijn prille jeugd fervent zeiler en vaste deelnemer (solo en bemand) aan de complete jaarlijkse Nederlandse zeilagenda, aangevuld met diverse internationale races. Ontving o.a. tot 5 maal de Zilveren Wimpel van de Nederlandse Vereeniging van Kustzeilers en won in 2012 als co-schipper de C.A.M.Race.

KlaasJan Kroon
Tel: 06-37300034

Telefoon 0299 200999
Email [email protected]
Website particulier www.nemassdeboer.nl
Website bedrijven www.nemassdeboer.pro

Adres Volendam
Julianaweg 208 B
Postbus 97 | 1131 DL

Adres Purmerend
Slotplein 17
Postbus 680 | 1440 AR

Verzekering Boot of Waterscooter